Açıklanan Çilingir Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Çilingir firması olarak Aksaray Anahtarcılar ve Çilingirciler odasına kayıtlı salahiyetli anahtarcı olarak bakım sunmaktayız.

Çilingir Kimdir ? Uzun yıllardan bu yana şirketimiz Esenyurt Çilingir hizmetleri kapsamında siz ömre bedel saygıdeğer müşterilerimizin hakkındasına çıkmaktadır. Sunduğumuz hizmetler ve hizmet alanlarımız olabildiğince kapsamlı bir yelpaze gibi yerini almaktadır.

Çilingir Servisi kapıda kaldığınızda sizlere 24 vakit hizmet sunmaktadır, kapınızın arkasında yada muhtevaeride anahtarlarınızı unuttuğunuzda uzman çilingir ustalarımız ile sizlere hızlı ve kaliteli iş vermekteyiz.

1980 den bu yana 7/24 cılıngır hızmetı verıyoruz Tum Anahtar ve Kılıt sorunlarınızda çözümler sunuyoruz.Deneyimli ustalarımız ile munis fiyatlara nitelikli ve hızlı servis katkısızlıyoruz. Ayrıca Google Haritalar üzerinden cilingirhouse yorunlara ulaşabilirsiniz

hakkında umumi bilgilere değinmek istedik. Sonuç olarak konstrüksiyonlacak olan maslahati ustasına sormanız en doğrusu olup sizin midein munis fiyatı yine size en andıran çilingir’in vereceğini unutmayınız.

Şu esas kadar çilingir olarak aldığı hiçbir ahacık liyakatsiz olmadığını ve gittiği her bapyı açmış olduğunı anlatan Yaprak, şöyle devam etti:

Tecrubem ve münezzeh iscilikle her turlu mobilya yapimi tamirat ve tadilat islerinizde gonul rahatligiyla yardimci olmaya calisacagim saygilar .

Moruk Yaprak, 2020 senesinde muhteşem kızı Miyase Nur'un talebi üzerine mütekait olup iş yerini kızlarına devretti ve bugün çağ onlara yardımcı olarak emekliye ayrıldı.

Istem geçtikten sadece sonra geldi ve telaşsız sorunsuz bir şekilde kilit değmaslahatimi bünyeldı. Teşekkürler.

Çilingir Servisi bapda kaldığınızda sizlere 24 sayaç iş sunmaktadır, bapnızın arkasında yada sineeride anahtarlarınızı unuttuğunuzda kompetan çilingir ustalarımız ile sizlere hızlı ve nitelikli hizmet vermekteyiz.

İster makine kilidi olsun icap ocak kilidi olsun mutlaka yüce standartlarda bakım veriyor ve orantılı yükselmek garantisi sunuyoruz. Anahtar çoğaltımında da çoğaltılacak anahtarların adedine nazaran bir hesaplama yapılmaktadır.

Kilitli kalmış ve anahtarına ulaşılamayan bapları yazmak yürekin gene bu kişiler adrese hasılat. Gündelik hayatta katı zait ihtiyaç duyulmayan fakat gerek evetğundan da elzem Çilingir kişilerdir.

2007 yılından beri siz zikıymet müşterilerimize özen vermekte olup .çekik kapı kilitli kapı açılışında kompetan kadromuzla hizmetinizdeyiz . Gömlek ve kilit değmaslahatimlerinde Kale multilock keso dormakaba batın ve kilit secenekleriye en orantılı fiyatlarla iş vermekteyiz .

Çilingir "Büyük bir hareket yasevimliık ve yaklaşan akrabalarımızdan zayiatımız başüstüne. Zayiatımızın arkası sıra mehabetli bir moral oluştu. Kendi mesleğimi bir yana bırakarak babamın ustalıkine saksıladım.

Report this wiki page